Dobro došli!


Pozdrav, i dobrodošli na W(j)ečnik! Primijetili smo da ste napravili nekoliko anonimnih izmjena. Iako na to imate potpuno pravo, nastojali bismo vas ohrabriti da uhvatite vremena i registrirate korisnički račun te se prijavite prilikom uređivanja - to je besplatno i jednostavno.

Uzmite u obzir da mi nismo Wikipedia. Ako ste tamo već bili uređivali, neće Vam biti teško da se ovdje snađete, iako postoje brojne razlike. Na primjer, W(j)ečnik razlikuje mala i velika slova: Kind (njemački) nije isto što i kind (engleski, danski, nizozemski itd.) Također uzmite u obzir da W(j)ečnik nikada ne koristi razvrstavanje uz pomoć zagrada, pa tako Wikipedia može imati različite članke za Merkur (planet) i Mercury (mitologija), dok W(j)ečnik koristi samo jedan članak pod imenom Merkur koji objašnjava različita značenja riječi.

Nadamo se da ćete uživati ovde dajući svoj doprinos i postati naš stalni član.


Prijatan rad! --Biblbroks (razgovor) 14:32, 10 juni 2017 (KSV)Odgovori[odgovori]


Ovo je razgovorna stranica s anonimnim korisnikom koji još nije napravio račun ili ga ne koristi. Zbog toga moramo da koristimo brojčanu IP adresu kako bismo identifikovali njega ili nju. Takvu adresu može dijeliti više korisnika. Ako ste anonimni korisnik i mislite da su vam upućene nebitne primjedbe, molimo Vas da napravite račun ili se prijavite da biste izbjegli buduću zabunu sa ostalim anonimnim korisnicima.